dimarts, 23 de setembre del 2008

Col·laboració d'entitat educativa de Pòrtol

Hola Cil,

Som na Elisa de la Plataforma Ciutadana Gent de Marratxí.

Esper que me recordis –varem coincidir fa un grapat d’anys a la Federació d’associacions de veïnats de Palma i, després al llarg del temps també a qualque manifestació o acte puntual.
A més de formar part de Gent de Marratxí, Fòrum Ciutadà, i altres entitats som sòcia i membre activa i col·laboradora directe de l’associació de mares i pares del col·legi públic Costa i Llobera de Pòrtol.

Aquesta és una associació molt activa (de les més actives diria jo del nostre municipi) emprenedora i compromesa i, a més de organitzar les activitats inherents a la nostra associació com ara les activitats extraescolars pels nostres fills, fem moltes altres activitats encaminades cap a la millora dels models educatius dels al·lots, escola de pares, col·laboració i implicació amb altres entitats del municipi, membres de la coordinadora d’Amipas de Marratxí, activitats solidàries, etc...

La nostra Amipa creu amb un model educatiu integrador, solidari, respectuós i creu i aposta per l’ensenyament públic i en català.

Tot això és la introducció de l’associació de mares i pares que vol fer una proposta a Drets Humans de Mallorca.

L’any 2009 serà l’any internacional sobre l’aprenentatge dels drets humans.
Ens agradaria doncs treballar aquesta qüestió tant amb els nins (intentarem implicar els mestres........) com amb els pares i mares (pot ser a través de l’escola de pares....)
Voldríem tenir una xerrada amb vosaltres per veure si podem col·laborar plegats organitzant alguna activitat conjunta (no sé molt bé el format adient, pot ser hi podríem fer vàries activitats, des de debat, jornada lúdica, o tot plegat, que fos el resultat d’un parell de mesos d’accions per tal de difondre l’aprenentatge dels drets humans. Pensar globalment, actuar localment.

Fins i tot, ben organitzat, ho podem traslladar a la coordinadora d’amipas de Marratxí i implicar altres escoles i entitats que treballen en la defensa dels drets humans a més de la vostra.

Com ho veus?

Ja me diràs coses,

Gràcies,

Elisa

3 comentaris:

Drets Humans de Mallorca ha dit...

Hola, benvolguda Elisa.

És clar que me'n record molt bé de tu i de la feinada que feies per devers la Federació d'Associacions de Veïns de Palma... També crec que et vaig veure l'altre dia a la concentració que s'organitzà a Es Figueral, amb motiu de l'assassinat de na Laura Gallego Negre.

M'alegra tenir notícies teves i veure que continues engrescada en la tasca de contribuir a aixecar un altre món, millor que aquest que ens cal enderrocar!

Em sembla magnífica la proposta de l'AMIPA del CP Costa i Llobera de Pòrtol.
Jo, avui dia, no som més que un simple col·laborador de l'Associació Drets Humans de Mallorca (tot i que vaig ser-ne president a la dècada dels anys 70... ) Si et sembla bé, miraré de parlar-ne amb la gent que hi roman més activa, a fi que es posi en contacte amb tu i mirem de trobar la millor manera de col·laborar en aquesta iniciativa que proposes, relacionada amb la celebració de l'Any Internacional sobre l'aprenentatge dels Drets Humans.

Em sembla que es podria arrancar una col·laboració més estreta entre totes dues entitats amb motiu de la celebració imminent del 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans per l'ONU, i tot quant envolta la jornada del 10 de desembre.

Si em permets un suggeriment, crec que el millor que pots fer és posar-te en contacte amb el president de l'entitat, Bernat Vicens bernatvicens@carpinteriavicens.com, a qui jo mateix també parlaré d'aquesta proposta teva que em sembla molt interessant, convenient i profitosa.

Et reiter l'alegria que em dóna el fet que hagis volgut posar-te en contacte.
Esper que puguem mantenir-lo ben viu durant molts anys.

Una abraçada.
Salut. CIL BUELE

Drets Humans de Mallorca ha dit...

Bernat Vicens Vich

Respon

Sí, he rebut misstage de la Sra. Elisa de Pórtol. Li contestaré dient que ens podem veure, i que expliquin el que volen en concret.

Està bé que ho pengis a la nostra Web.

Salut.
Bernat



Bernat Vicens Vich

Anònim ha dit...

Quina rapidesa en contestar!!! Gràcies i gràcies també per recordar-me. Es una alegria veure que la modesta feina que una intenta fer per, com tu dius millorar aquest món nostre, no és de bades i que al manco els qui estam dins el mateix vaixell ens tenim en compte.

Efectivament era a la concentració a Es Figueral. De fet la Plataforma Gent de Marratxí en fou la convocant i l’AMIPA del CP Costa i Llobera fou la primera entitat en adherir-se.

Ara mateix enviaré un correu a Bernat Vicens explicant-li exactament el mateix que a tu.

Millor si n’hi parles, ja que crec que no me coneix i pot ser li vindrà de nou.

Ens veurem, segur.

Salut!

Elisa