dimarts, 27 de maig del 2008

L'homeopatia, en perill d'extinció!




En relació amb l'homeopatia, Manel Gomàriz, membre de l'Associació Drets Humans de Mallorca, hi tramet aquest escrit que val la pena de reproduir:

“Vos escric perquè a Espanya, de bell nou, s'està produint un altre atac a les medecines complementàries, i en aquesta ocasió es tracta de l'Homeopatia.

Succeeix que el Ministeri de Sanitat -per interès de les multinacionals farmacèutiques- és a punt de publicar una Ordre ministerial que, ben segur, pretén acabar amb l'homeopatia en aquest país.

La manera de fer-ho és mitjançant la fixació d'unes taxes molt elevades per a cada remei homeopàtic que existeix a l'actualitat; de manera que, en no poder pagar-lo els laboratoris que els fabriquen -hi haurien de destinar centenars de milions d'euros- aniran desapareixent de les farmàcies, lloc de venda dels productes homeopàtics.

Una vegada més, la indústria farmacèutica no pot suportar que la gent es tracti amb unes altres medecines que resulten tant o més eficaces que les seves, i que, per contra, gairebé no tenen cap efecte secundari: se'ls minva el negoci!.

Per tot això, deman la vostra col·laboració amb la campanya de recollida de signatures que els professionals del sector han començat a fer des d'aquesta pàgina.

Hi podreu veure, a més, l'Ordre ministerial que volen promulgar i les al·legacions que es presenten contra aquesta norma.

Davant la gravetat d'un assumpte com aquest, vos prec que ho passeu a tots els vostres contactes. Com més signatures arrepleguem, més pressió podrem exercir.

Gràcies”.