divendres, 8 de febrer de 2008

Drets Humans de Mallorca en àmbits internacionals

Dos representants de l’Associació Drets Humans de Mallorca participen aquests dies a Brussel·les, en roda informativa que es fa al Centre Internacional de Premsa.

Aina Calafat i Manel Gomàriz, juntament amb altres, informen l’opinió pública internacional sobre els avanços que comporta l’actuació de Fernando Andreu Merelles, Magistrat-Jutge Central d’Instrucció nº 4 de l’Audiència Nacional, amb seu a Madrid, ha decretat ordre d’arrest internacional perquè siguin ingressats a la presó 40 membres de la cúpula militar rwandesa, amb noms i llinatges, acusats de genocidi...

Manel Gomàriz i Aina Calafat també tenen previst de participar en l’acte central de denúncia internacional que es fa Brussel·les, on han de portar pancarta en nom de l’Associació Drets Humans de Mallorca.

Així mateix, la presidenta del Consell de Mallorca Francina Armengol, té previst de rebre en audiència Juan Carrero, president de la Fundació s’Olivar d’Estellencs, i Bernat Vicens, president de l’Associació Drets Humans de Mallorca.

L’han d’informar detalladament sobre les gestions de totes dues entitats mallorquines, encaminades a denunciar davant dels Tribunals internacionals de Justícia el genocidi comès a Rwanda per 40 membres de la cúpula militar.

S’hi preveu realitzar conjuntament, a la mateixa seu del Consell de Mallorca, una roda informativa amb els mitjans de comunicació.