dijous, 6 de novembre del 2008

Manifestació a Palma, "contra la crisi"!

Manifestació a Palma, "contra la crisi"!

Coincidint amb la cimera capitalista muntada per Bush a Washington, el proper dissabte dia 15, en moltíssimes capitals de l'estat espanyol i arreu del món, la gent treballadora i la ciutadania surten al carrer, per fer front al projecte neoliberal de "refundació" del capitalisme.

Aquest projecte dels poderosos cerca la manera de continuar explotant la gent en benefici d'uns pocs, de noves fórmules per a continuar privatitzant els beneficis i socialitzant les pèrdues.

Aquí, a Mallorca, dimarts passat hi va haver una reunió al bar Es Pinzell (el grup promotor, com figura a l'Acta, adoptà el nom d'Assemblea de Moviments AntiCapitalistes), per coordinar la mobilització contra el capital i els seus projectes.

Es va acordar convocar una MANIFESTACIÓ, per al dissabte dia 15, a les 17.00 hores, des de la Plaça d'Espanya fins a la Delegació del Govern (per Pl. Porta Pintada, Carrer Sant Miquel, Pl. Major, C/. Colom, Pl. de Cort, Palau Reial, Victòria, Conqueridor, Pl. Reina, Born, C/. Constitució). Ahir, dia 5, va ser comunicada a Delegació del Govern, per cobrir les garanties legals.

També s'està treballant en cartells, pancartes i manifests.
En concloure la Manifestació, hi haurà una Assemblea unitària a Ses Voltes.

Cal donar la màxima difusió a aquesta iniciativa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ens manipulen, crean una crisi, i enlloc d'ajudar als ciutadans, ajuden als bancs, xq aixi no quebrin, nosaltres haguem de seguir pagant la hipoteca, i a més ens quedem fora feina, xq les empreses no les salven.

Saps q amb 1/10 part del q va donar en Bush als bancs, bastaria x acabar amb tota la fam del món?? aixó ho varen dir els de "la caixa".

no sabem res d'aquest món, es crean atentats amb milers d morts, tot x poder crear una guerra, (11s-autoatentat), buf, i tantes coses més...

mira www.rafapal.com

Ànim! junts podem canviar les coses!