dijous, 30 d’octubre de 2008

60è aniversari, a Mallorca

SETMANA DELS DRETS HUMANS
Col·legi d'Advocats


Els missers organitzen la Setmana dels drets humans.-
El Col·legi d'Advocats de Balears organitzarà, entre els dies 6 i 12 de desembre, la Setmana dels drets humans, una iniciativa pionera a les Illes, amb la qual els col·legiats volen transmetre el missatge de la implicació dels missers en la defensa dels drets humans amb un seguit d'actes, i demanar-hi la participació activa de la ciutadania. Diari de Balears (dijous 30 d'octubre de 2008, pàg. 13)

UN MES DEDICAT ALS DRETS HUMANS
Drets Humans de Mallorca

Del 10 de novembre al 10 de desembre de 2008, l’associació Drets Humans de Mallorca organitza una sèrie d’activitats que porten per títol "Un mes dedicat als drets humans" , i que consisteix en xerrades, conferències, trobades, concerts, escrits i mobilitzacions; tot plegat encaminat a celebrar, a Mallorca, el 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans.

CONCURS DE DIBUIX I CONFERÈNCIA SOBRE L'AIGUA
Drets Humans d'Alaró

L'associació Drets Humans d'Alaró es mostra molt activa, sobretot en aquest any en què es commemora el 60è aniversari de la Declaració Universal de Drets Humans, proclamada solemnement per l'Organització de Nacions Unides dia 10 de desembre de 1948,

ANY INTERNACIONAL: APRENENTATGE DRETS HUMANS
AMIPA CP Costa i Llobera de Pòrtol

L'Associació de Mares i Pares del col·legi públic Costa i Llobera de Pòrtol té present que l’any 2009 és l’Any internacional sobre l’aprenentatge dels drets humans.
Vol treballar aquesta qüestió tant amb els nins (implicant-hi els mestres...) com amb els pares i mares (a través de l’Escola de pares...)
Vol col·laborar en l'organització d'activitats conjuntes, des de debats, jornades lúdiques, o tot plegat, com a resultat de mesos d’accions per tal de difondre l’aprenentatge dels drets humans. Pensar globalment, actuar localment.
Ben organitzat, ho pot traslladar a la Coordinadora d’AMIPA de Marratxí i implicar altres escoles i entitats que treballen en la defensa dels drets humans.